Куряче серце у сметанно-томатній підливі
598
інгредієнти:
- Серце куряче (печінка) 800 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Спеції
- Вода 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
Обробити серце - відрізати сальники. Серце розрізати уздовж навпіл. На сковороду налити олію і викласти серце. Обсмажити до напівготовності. Додати сметану, томатну пасту, спеції, посолити, залити все водою. Перемішати. Поставити на маленький вогонь і тушкувати хвилин 20-25. Подавати із гарніром.
Рыбный салат с фасолью. Салаты из Рыбных консерв.
рецепт шоколадного кекса на сметане
Рецепт крем заварнойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі