Куряче серце у сметанно-томатній підливі

ДРУГІ СТРАВИ
576 Куряче серце у сметанно-томатній підливі
Фото - Куряче серце у сметанно-томатній підливі
інгредієнти:
  • Серце куряче (печінка) 800 г
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Спеції
  • Вода 0.5 скл.
  • Олія рослинна
  • Сіль

Обробити серце - відрізати сальники. Серце розрізати уздовж навпіл. На сковороду налити олію і викласти серце. Обсмажити до напівготовності. Додати сметану, томатну пасту, спеції, посолити, залити все водою. Перемішати. Поставити на маленький вогонь і тушкувати хвилин 20-25. Подавати із гарніром.

Рыбный салат с фасолью. Салаты из Рыбных консерв.

рецепт шоколадного кекса на сметане

Рецепт крем заварнойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки