Куряче рагу із грибами у листковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
710 Куряче рагу із грибами у листковому соусі
Фото - Куряче рагу із грибами у листковому соусі
інгредієнти:
  • Філе куряче 400 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці консервовані 4 шт.
  • Вершки 200 мл

Філе нарізати, поперчити, обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, перець соломкою. Овочі та печериці додати до курячого м'яса, тушкувати 5 хвилин, влити вершки і тушкувати ще 20 хвилин. Тісто викласти у форму змащену олією. У середину покласти начинку, з'єднати краї тіста так, щоб начинка була закрита. Верх змастити яйцем. Випікати у нагрітій духовці 200°С 25-30 хвилин.

Салати рецепти з фото з пекнсько капустисалати рецепти з фото

рецепт приготовления салата из брокколи

Кулинарные блюда для худеющих: рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты панакоты с фото.

Салат креветки рецепт авокадо. Рецепты салата из авокадо.

Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки.

рецепты праздничных новогодних салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter