Куряче рагу із грибами у листковому соусі
710
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці консервовані 4 шт.
- Вершки 200 мл
Філе нарізати, поперчити, обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, перець соломкою. Овочі та печериці додати до курячого м'яса, тушкувати 5 хвилин, влити вершки і тушкувати ще 20 хвилин. Тісто викласти у форму змащену олією. У середину покласти начинку, з'єднати краї тіста так, щоб начинка була закрита. Верх змастити яйцем. Випікати у нагрітій духовці 200°С 25-30 хвилин.
Салати рецепти з фото з пекнсько капустисалати рецепти з фото
рецепт приготовления салата из брокколи
Кулинарные блюда для худеющих: рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты панакоты с фото.
Салат креветки рецепт авокадо. Рецепты салата из авокадо.
Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі