Куряче парфе
- Стегно куряче 2 шт.
- Цедра апельсина 1 ч.л.
- Масло вершкове 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Коньяк 2 ст.л.
- Молоко 200 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Стегенця зварити, остудити, відокремити м'ясо від кісток.
Яйце збити з молоком у міксері.
Додати до молочно-яєчної суміші відварене м'ясо, сіль, перець, коньяк і розм'якшене вершкове масло. Збивати близько п'яти хвилин. Після збивання додати цедру апельсина і перемішати.
Формочки змастити олією і розлити в них збиту масу. У деко налити гарячої води, поставити в них форми з парфе і відправити в розігріту духовку при температурі 180 градусів на одну годину.
Визначати готовність парфе по рум'яній скоринці зверху.
Рецепти блюд на кожен деньРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Майонез рецепт классическийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Приготовление блюд на электрогрилеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат мимоза рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter