Куряче парфе

ДРУГІ СТРАВИ
603 Куряче парфе
Фото - Куряче парфе
інгредієнти:
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Цедра апельсина 1 ч.л.
  • Масло вершкове 200 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Молоко 200 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Куряче парфе інгредієнти Стегенця зварити, остудити, відокремити м'ясо від кісток.

Куряче парфе Яйце збити з молоком у міксері.

фото Куряче парфе Додати до молочно-яєчної суміші відварене м'ясо, сіль, перець, коньяк і розм'якшене вершкове масло. Збивати близько п'яти хвилин. Після збивання додати цедру апельсина і перемішати.

Куряче парфе стегенце курячий Формочки змастити олією і розлити в них збиту масу. У деко налити гарячої води, поставити в них форми з парфе і відправити в розігріту духовку при температурі 180 градусів на одну годину.

Куряче парфе Цедра апельсина Визначати готовність парфе по рум'яній скоринці зверху.

Куряче парфе Масло вершкове

Рецепти блюд на кожен деньРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ЗдесьБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Майонез рецепт классическийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза

Приготовление блюд на электрогрилеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Салат мимоза рецепт http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter