Куряче м'ясо майже по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
583 Куряче м'ясо майже по-французьки
Фото - Куряче м'ясо майже по-французьки
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 кг
  • Картопля 1.5 кг
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Часник 1.5 зуб.
  • Кріп (сушений) 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Нарізати очищену картоплю кружечками завтовшки 5мм, викласти у змащену олією форму і посипати кропом та сіллю.

Зверху викласти куряче філе, нарізане на шматки товщиною приблизно 2 см.

Соус: змішати сметану і томатну пасту з часником, пропущеним через прес і меленим чорним перцем.

Змастити курку соусом.

Зверху викласти картоплю, посипати сіллю і кропом (іншими спеціями).

Поставити в розігріту духовку на годину, температура трохи нижче максимальної.

Через годину дістати, обережно розрізати на 6 порцій і викласти на тарілки з листям салату, можна ще прикрасити помідорами черрі.

 

Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.

Мультиварка Philips: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Маковый торт рецепт. Маковый кекс торт.

Сайт кулинарный в контактеКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter