Куряче м'ясо майже по-французьки
- Філе куряче 1 кг
- Картопля 1.5 кг
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Часник 1.5 зуб.
- Кріп (сушений) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Нарізати очищену картоплю кружечками завтовшки 5мм, викласти у змащену олією форму і посипати кропом та сіллю.
Зверху викласти куряче філе, нарізане на шматки товщиною приблизно 2 см.
Соус: змішати сметану і томатну пасту з часником, пропущеним через прес і меленим чорним перцем.
Змастити курку соусом.
Зверху викласти картоплю, посипати сіллю і кропом (іншими спеціями).
Поставити в розігріту духовку на годину, температура трохи нижче максимальної.
Через годину дістати, обережно розрізати на 6 порцій і викласти на тарілки з листям салату, можна ще прикрасити помідорами черрі.
Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Мультиварка Philips: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Маковый торт рецепт. Маковый кекс торт.
Сайт кулинарный в контактеКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter