Куряче філе зі смаженим рисом в молоці
- Філе куряче (індича грудка) 300 г
- Рис 150 г
- Олія
- Спеції
- Молоко
- Сіль
Промити рис у декількох водах, потім злити воду і просушити на сковороді, як тільки рис підсохне (випарується вода) додати олію і спеції. Добре все перемішати і смажити 5 хвилин на середньому вогні, увесь час перемішуючи.
Філе порізати кубиками і додати в рис і при постійному перемішуванні смажити на середньому вогні ще 5 хвилин. Рис стане золотавим, а м'ясо побіліє.
Вміст сковороди перекласти в горщик, залити гарячим молоком, посолити і відправити в розігріту до 160 градусів духовку.
Хвилин через 10-15 страва готова.
Розкласти по тарілочках, присипати рубаною зеленню.
Таких салатов вы не еще ели - салат сонечко рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты вегетарианских блюд из рыбы. Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса.
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами. Рецепт салат морепродуктов.
Як зробити кульки з нитоккульки
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Главные пасхальные рецепты: рецепт пасхи. А вы готовы к Пасхе.
Кофе эспрессо капуччино тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter