Куряче філе, запечене із овочами
- Філе куряче 6 шт.
- Картопля 14 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Кабачок (цукіні) 400 г
- Перець болгарcький (різнокольоровий) 300 г
- Приправa (суха - коренеплоди і зелень)
- Перець червоний мелений
- Сіль
- Олія оливкова
- Сир твердий
- Селера (стеблова) 3 шт.
Картоплю очистити і нарізати кружечками або напівкружечками.
Філе трохи обсмажити із двох сторін на оливковій олії.
Картоплю викласти у змащену олією форму із тефлоновим покриттям для випічки.
По верху картоплі розкласти філе.
Цибулю почистити і нарізати кільцями.
Обсмажити до золотистого кольору. Потім викласти на картоплю та філе.
Кабачок нарізати кільцями і викласти на верх філе і цибулі.
Добре поперчити і присипати сухою приправою.
Форму поставити у розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Підготувати кольоровий болгарський перець.
Через 30 хвилин форму із духовки вийняти. Посолити і можна влити 100 мл води.
Зверху розкласти твердий сир. По сиру розсипати шматочки болгарського перцю. Температуру зменшити до 150 градусів і поставити форму знову у духовку на 15 хвилин.
Додати до готової страви черешкову селеру. Половину черешка на порцію.
http://recepti.biz.uaОколо 2000 рецептов. Кулинарные рецепты
Аппетитная хрустящая пицца по рецепту Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Как приготовить летний салат: салат гурман рецепт фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter