Куряче філе з кісточкою
- Філе куряче (з кісточкою) 8 шт.
- Сир твердий
- Приправа (солона або сіль)
- Зелень (суха петрушка, кріп)
- Перець чилі
- Борошно
- Олія соняшникова (рафінована)
- Перець червоний (мелений)
- Перець чорний (мелений)
Зняти із філе шкіру. Трохи відбити.
У борошно насипати червоний, чорний перець, солону приправу замість солі.
Борошно перемішати. Куряче філе обваляти із двох сторін у борошні і викласти на змащене олією деко. Поставити в духовку на 20-30 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Потім лист вийняти і покласти на кожен шматочок сиру. Поставити знову в духовку під гриль-спіраль на 5-10 хвилин для того, щоб сир зарум'янився.
Готову курку прибрати з деко.
На цьому листі обсмажити в духовці на соняшниковій олії картоплю фрі, присипану солоною приправою і подрібненим перцем чилі.
До гарніру додати злегка відварені свіжозаморожені овочі. Соус соєвий.
Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.
Перепела в домашних условиях: перепела жареные. Поилки для домашней птицы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салата с морепродуктами.
Кулинарные рецепты сайт хорошая. Кулинарный сайт ирины.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter