Куряче філе з грибами у сметанному соусі
712
інгредієнти:
- Філе куряче 1 шт.
- Печериці 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Соєвий соус
- Сметана 2 ст.л.
- Петрушка
Куряче філе порізати кубиками, пересипати приправами для курки, сіллю, перцем, можна трохи додати соєвого соусу, дати настоятися хвилин 10, підсмажити трохи.
Перекласти у каструльку. На цю сковороду покласти гриби, трохи підсмажити, додати моркву, трохи обсмажити, влити сметану і додати кип'яченої води, під кришкою трохи проварити і потім залити це все у каструльку, знову посолити, нарізати петрушку.
Залишити на вогні, щоб все добре прокипіло.
Главные пасхальные рецепты: рецепты пасхи.
Рецепты приготовления шубыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты Для Мультиварки: праздничные закуски на новый год.
Рецепты здоровой выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі