Куряче філе з грибами
815
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (свіжі) 400 г
- Вершки (11%, молоко 3,2%) 0.5 л
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, приправа)
- Олія рослинна
- Макарони 300 г
- Сир твердий 100 г
Печериці дрібно нарізати і обсмажити у 3 ст. л. олії на середньому вогні 5-7 хв.
Цибулю дрібно порубати, обсмажити у тій же сковороді.
Філе нарізати, посолити і поставити на вогонь до золотистої скоринки.
Деко змастити олією і викласти сухі макарони.
Викласти зверху курку.
Потім цибуля.
Гриби.
Змішати вершки з борошном і спеціями.
Залити вершками і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин. За 10 хв до готовності посипати сиром.
Дом из бревна с мансардой - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Домашний Йогурт VIVO.
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото.
Упаковка майонеза хэлманс домашний www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі