Куряче філе з грибами
- Філе куряче (грудка) 1 кг
- Гриби (печериці) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир плавлений 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Орегано (сухий)
- Олія рослинна
Філе порізати не дуже крупно, але й не дрібно.
Поперчити і викласти на розігріту сковороду з олією.
Обсмажити до золотистої скоринки.
Порізати цибулю півкільцями, викласти на сковороду більшого розміру і трохи спасерувати в олії, порізати гриби на 3-4 шматочки кожен. До цибулі додати гриби і смажити теж до золотистого кольору.
Готові філе і гриби з'єднати у більшій сковороді, посолити, додати сушений орегано і розрізаний на шматочки плавлений сирок. Помішувати, доки сир не розплавиться, щоб рівномірно розподілити його.
Подавати гарячим із будь-яким гарніром.
recepti.biz.ua производство карамели пролиновых корпусов конфет
Кафе-Бар на Бауманской! Акции - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
Рецепты Приготовления: рецепты без выпечки. Простые рецепты.
http://recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт салата мимоза с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Кухонные Принадлежности - торты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter