Куряче філе "Їжа богів"
	
					1047				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Хурма (корольок) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Приправа (для курки)
- Вершки (10%) 300 мл
 Філе нарізати широкими смужками, цибулю - півкільцями, додати приправу для курки, перемішати і залишити хвилин на 30-60.
 Філе нарізати широкими смужками, цибулю - півкільцями, додати приправу для курки, перемішати і залишити хвилин на 30-60.
 На рослинній олії на сильному вогні обсмажити філе з цибулею, приблизно, хвилин 5-8, потім накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10, трохи води додати.
 На рослинній олії на сильному вогні обсмажити філе з цибулею, приблизно, хвилин 5-8, потім накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10, трохи води додати.
 Очистити хурму, порізати невеликими кубиками. Горіхи подрібнити. Додати все до курочки, вилити вершки і тушкувати хвилин 10 на маленькому вогні. Посолити.
 Очистити хурму, порізати невеликими кубиками. Горіхи подрібнити. Додати все до курочки, вилити вершки і тушкувати хвилин 10 на маленькому вогні. Посолити.

Салат из Курицы и мангоА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
рецепты праздничных новогодних салатов
http://recepti.biz.uaстрави для святкового столу
Окорочка в майонезе здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
