Куряче філе в апельсині
619
інгредієнти:
- Філе куряче 1 кг
- Апельсин 0.5 шт.
- Приправа для курки
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Апельсин порізати на дольки. Куряче філе або стегенця (відокремити м'ясо від кісток і шкіри) пересипати спеціями, посолити, поперчити, вичавити сік апельсина. Разом зі шкіркою маринувати не менше ніж 12 годин. М'ясо має плавати у соку.
Запанірувати у сухарях.
Обсмажити на розігрітій олії із двох боків до рум'яної скоринки. Подавати із рисом, картоплею, кашами або овочами.
recepti.biz.ua рецепт приготовления селедка под шубой
Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты к новому году. Рецепты Приготовления.
Любимые салаты на каждый день: рецепты салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты приготовления блюд: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі