Куряче філе у яблуках
- Філе куряче 300 г
- Яблуко 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сметана 100 г
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Нарізати куряче філе зручним способом. Обсмажити філе до золотистого кольору. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати кубиками. Цибулю нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії (додати трохи суміші перців). Потім додати до цибулі дрібно нарізаний часник і яблука. Потримати під кришкою на слабкому вогні 5-7 хвилин. Коли яблука стануть м'якими, додати сметану (вершки). Перемішати куряче філе з яблучним соусом і заправити сіллю і перцем.
Повар на банкет. Заказывай - лучшие блюда для фуршета. Кулинарные блюда для худеющих.
Салаты с буряком фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на эстонском языкеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter