Куряче філе у яблучно-медовому соусі
771
інгредієнти:
- Філе куряче 600 г
- Яблуко 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Тісто листкове 1 пач.
- Сіль
- Перець
Філе порізати на невеликі шматочки у миску.
Додати мед + цибуля півкільцями + яблуко очищене і натерте на крупній тертці (половинку тертого яблука віджати у філе).
Посолити і поперчити.
Все перемішати.
Залишити на 30-40 хвилин.
Тісто злегка розкотити і застелити ним дно форми для випікання формуючи бортики.
Духовку розігріти на 180 градусів.
Сир крупно натерти.
На тісто викласти мариноване філе.
Посипати сиром.
Випікати 30 хвилин.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт салата курица в перьях. Буржуйский салат с Курицей.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт ужина на скорую руку.
Салаты рецепты и праздничный стол. Рецепты, кулинарные рецепты салатов, блюд, тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі