Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом
- Філе куряче 1 шт.
- Вино червоне сухе 200 мл
- Часник 2 зуб.
- Яблуко (кисло-солодке) 1 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 10 шт.
- Сир твердий
- Сіль
- Перець чорний мелений
Куряче філе помити і нарізати на невеликі скибки.
Скласти їх у глибоку посудину і залити вином. Залишити години на півтори-дві.
Обсмажити на сильно розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії, хвилин по 3-5 з кожної сторони. Кожну сторону посолити і поперчити.
Коли філе будуть майже готові, налити у сковороду те вино, в якому вони маринувалися, і протушкувати під кришкою на дуже маленькому вогні хвилин 10. Не потрібно чекати, доки випарується вино.
Коли підлива у сковороді зовсім трохи загусне, м'ясо повинно бути дуже м'яке, соковите і повністю готове.
Викласти на м'ясо по черзі часник тонкими скибочками.
Яблуко тонкими скибочками (близько 2-3 мм).
Слідом чорнослив.
І, нарешті, скибочки сиру.
Залишити на вогні під кришкою хвилин на 5, щоб сир розплавився.
Викласти на тарілку, посипати зеленню.
Очень вкусные салаты: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Скороварки для приготовления каши - праздничные новогодние блюда. Туристические путевки.
Блюда Украинской кухни в горшочках recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter