Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
910 Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом
Фото - Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 шт.
  • Вино червоне сухе 200 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Яблуко (кисло-солодке) 1 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 10 шт.
  • Сир твердий
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом інгредієнти Куряче філе помити і нарізати на невеликі скибки.

Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом Скласти їх у глибоку посудину і залити вином. Залишити години на півтори-дві.

фото Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом Обсмажити на сильно розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії, хвилин по 3-5 з кожної сторони. Кожну сторону посолити і поперчити.

Коли філе будуть майже готові, налити у сковороду те вино, в якому вони маринувалися, і протушкувати під кришкою на дуже маленькому вогні хвилин 10. Не потрібно чекати, доки випарується вино.

Коли підлива у сковороді зовсім трохи загусне, м'ясо повинно бути дуже м'яке, соковите і повністю готове.

Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом Філе куряче Викласти на м'ясо по черзі часник тонкими скибочками.

Яблуко тонкими скибочками (близько 2-3 мм).

Слідом чорнослив.

І, нарешті, скибочки сиру.

Залишити на вогні під кришкою хвилин на 5, щоб сир розплавився.

Куряче філе у вині з яблуком та чорносливом Вино червоне сухе Викласти на тарілку, посипати зеленню.

Очень вкусные салаты: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.

recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов. Читай на

Скороварки для приготовления каши - праздничные новогодние блюда. Туристические путевки.

Блюда Украинской кухни в горшочках recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter