Куряче філе у вершково-гірчичному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1203 Куряче філе у вершково-гірчичному соусі
Фото - Куряче філе у вершково-гірчичному соусі
інгредієнти:
  • Курка (грудка) 400 г
  • Сік яблучний 200 мл
  • Оцет 1 ч.л.
  • Гірчиця 1.5 ст.л.
  • Масло вершкове 20 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Печериці 80 г
  • Вершки (20%) 100 мл
  • Олія рослинна
  • Локшина (паста, будь-які макаронні вироби)

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі інгредієнти Курячі грудки порізати шматочками.

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Цибулю порей розрізати уздовж навпіл і далі упоперек тонкими півкільцями.

фото Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Розігріти 1 ст. л. рослинної олії і обсмажити куряче філе, помішуючи, до готовності (10 хв).

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Курка Влити яблучний сік, оцет, додати гірчицю і приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь і проварити 5-7 хв, доки соус злегка не увариться.

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Сік На іншій сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити порей 3 хв. Додати гриби, нарізані пластинами і смажити ще 2 хв. Якщо гриби заморожені, час слід збільшити.

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Оцет Перемішати із курячим філе, додати вершки і тушкувати 2 хв.

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Гірчиця Подавати можна із будь-якими макаронними виробами.

Куряче філе в вершково-гірчичному соусі Масло вершкове Змішати локшину і курку.

Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса.

Как приготовить вкусный шашлык - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Мультиварка Philips.

Рецепты пасхи в мультиваркеКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.

www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты Приготовления - рецепты салатов из моркови.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter