Куряче філе у соусі карі
	
					1207				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Карі 2 ч.л.
- Олія рослинна
 Обсмажити борошно на сухій пательні на маленькому вогні приблизно 3 хвилини без зміни кольору, перемішуючи.
 Обсмажити борошно на сухій пательні на маленькому вогні приблизно 3 хвилини без зміни кольору, перемішуючи.
 Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см, посолити, поперчити, обсмажити на олії з двох сторін до рум'яної скоринки.
 Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см, посолити, поперчити, обсмажити на олії з двох сторін до рум'яної скоринки.
 Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю на рослинній олії до золотистого кольору на невеликому вогні.
 Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю на рослинній олії до золотистого кольору на невеликому вогні.
 У склянці молока розмішати 1 ст. ложку обсмаженого борошна, щоб не було грудочок. Додати в обсмажене куряче філе цибулю, карі і молоко з борошном. Перемішати.
 У склянці молока розмішати 1 ст. ложку обсмаженого борошна, щоб не було грудочок. Додати в обсмажене куряче філе цибулю, карі і молоко з борошном. Перемішати.
 Тушкувати все на маленькому вогні хвилин зо дві, помішуючи, доки не загусне соус.
 Тушкувати все на маленькому вогні хвилин зо дві, помішуючи, доки не загусне соус.
 Добре подавати з відвареною молодою картоплею.
 Добре подавати з відвареною молодою картоплею.
Майонез легкий. Рецепт домашнего майонез.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
