Куряче філе у соусі карі
1097
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Карі 2 ч.л.
- Олія рослинна
Обсмажити борошно на сухій пательні на маленькому вогні приблизно 3 хвилини без зміни кольору, перемішуючи.
Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см, посолити, поперчити, обсмажити на олії з двох сторін до рум'яної скоринки.
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю на рослинній олії до золотистого кольору на невеликому вогні.
У склянці молока розмішати 1 ст. ложку обсмаженого борошна, щоб не було грудочок. Додати в обсмажене куряче філе цибулю, карі і молоко з борошном. Перемішати.
Тушкувати все на маленькому вогні хвилин зо дві, помішуючи, доки не загусне соус.
Добре подавати з відвареною молодою картоплею.
Майонез легкий. Рецепт домашнего майонез.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі