Куряче філе у соусі із пореєм
- Філе куряче 600 г
- Цибуля порей 250 г
- Карі 1 ч.л.
- Сметана 200 мл
- Бульйон курячий 150 мл
- Сіль
Цибулю порей нарізати тонкими кільцями.
Філе нарізати тонкими смужками, додати сіль, перець, карі і перемішати.
Обсмажити на сковороді (близько 5 хвилин).
Додати цибулю порей і обсмажувати ще 3 хвилини.
Влити курячий бульйон, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
Додати сметану і тушкувати до загустіння (близько 10 хвилин).
Шоколадный пудинг рецепт. Рецепт шоколадного пудинга.
Рецепт домашней выпечки хлеба recepti.biz.ua
Рецепты новогодних блюд в мультиваркеКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Кондитерские формы - рецепт кекс столичный. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепты торт медовик http://recepti.biz.ua
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА: диетолог светлана фус сайт.
Консервы тм Tushe - украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter