Куряче філе у пікантному соусі
- Філе куряче 700 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Гірчиця у зернах (французька) 3 ст.л.
- Вино сухе 1 скл.
- Вершки 200 г
- Сік лимона 1 шт.
Куряче філе обсушити і нарізати шматочками, як для гуляшу. У великій сковороді розтопити 1 ст. л. вершкового масла із 1 ст. л. олії, обсмажити шматочки курки. Посолити, поперчити. Потім зняти зі сковороди (разом із соком, що виділився) і відставити.
На цій же сковороді розтопити залишену ложку вершкового масла і обсмажити до прозорості дрібно нарізану цибулю разом із порубаним часником. Обсмажити до прозорості цибулі.
Потім додати гірчицю.
Перемішати і залити вином. Тушкувати під кришкою на невеликому вогні 20 хвилин.
Потім додати вершки, постійно помішуючи, і тушкувати ще 5 хвилин.
Додати у соус сіль, перець, потім вичавити сік з одного лимона і відправити туди курку. Тушкувати усе під кришкою ще хвилин 5-10.
Подавати курочку можна із будь-яким гарніром, але ідеально - до макаронів. Викласти їх на тарілку, зверху готову курку, і полити соусом.
Салаты Новинки рецепты с фото 2015Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат из помидоров черри с КурицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Помощь психолога: психолог лариса ренар. Психологи. Записаться онлайн.
Праздничные рецепты - майонез домашний.
Рецепт заварного крема для наполеона. Рецепт приготовления заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter