Куряче філе у паприці
1004
інгредієнти:
- Філе куряче 2 шт.
- Паприка солодка (червона мелена) 20 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кмин 1 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Філе порізати шматочками середньої величини.
Змішати сіль і паприку, додати ложку олії. У цій суміші обваляти шматочки курки і залишити на 40 хвилин (можна і довше потримати).
Шматочки філе обсмажити на олії.
Цибулю почистити і нарізати чвертькільцями. Обсмажити на олії і додати кмин.
Скласти м'ясо і цибулю у каструльку, додати води (щоб покрила м'ясо) і тушкувати 15 хвилин.
Рецепты приготовления мясных салатовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты с филе курицы с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі