Куряче філе у моркв’яному клярі
753
інгредієнти:
- Яйце 5 шт.
- Борошно 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Філе куряче 700 г
Приготувати кляр із яєць, борошна, моркви натертої на дрібній тертці, солі, перцю.
Кляр повинен вийти приблизно як 10% сметана.
Сковороду розігріти, налити олії.
Умочити шматочки філе у кляр і обсмажити із двох сторін.
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Кексы и маффины рецепты простыеКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарный сайт бабушки эммыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі