Куряче філе у мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом
- Філе куряче 4 шт.
- Сир блакитний 150 г
- Мигдаль 70 г
- Петрушка 3 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сіль
- Журавлина (заморожена) 250 г
- Мед (рідкий) 1 ст.л.
- Мандарина (апельсин) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино червоне сухе 3 ст.л.
Куряче філе промити, обсушити, посолити.
У кожній курячій грудці зробити поздовжню кишеню і начинити сиром із блакитною цвіллю.
Горіхи нарубати, змішати із петрушкою. Запанірувати у цій суміші грудки, покласти на лист, застелений фольгою і скропити зверху оливковою олією.
Запікати у попередньо нагрітій духовці до 190 градусів 25 хвилин.
Приготувати журавлинний соус.
Розігріти у ковшику 1 ст. л. оливкової олії. Обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю, хвилин п'ять.
Додати журавлину, мед, вино, сік і цедру мандарини (апельсина).
Накрити кришкою і готувати на повільному вогні 20 хвилин.
Відставити і остудити.
Подавати разом із курячими грудками.
Ищете диетические рецепты? Узнай: смачна кутя рецепт.
Рецепты праздничных тортов: торт на день народження. Торт на день рождения.
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня доставка.
Рыбный салат мимоза. Рыбный салат хе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter