Куряче філе у мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
749 Куряче філе у мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом
Фото - Куряче філе у мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом
інгредієнти:
  • Філе куряче 4 шт.
  • Сир блакитний 150 г
  • Мигдаль 70 г
  • Петрушка 3 ст.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Сіль
  • Журавлина (заморожена) 250 г
  • Мед (рідкий) 1 ст.л.
  • Мандарина (апельсин) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино червоне сухе 3 ст.л.

Куряче філе в мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом інгредієнти

Куряче філе в мигдалі, фаршироване сиром з журавлинним соусом Куряче філе промити, обсушити, посолити.

У кожній курячій грудці зробити поздовжню кишеню і начинити сиром із блакитною цвіллю.

фото Куряче філе в мигдалі, фаршироване сиром з журавлинним соусом Горіхи нарубати, змішати із петрушкою. Запанірувати у цій суміші грудки, покласти на лист, застелений фольгою і скропити зверху оливковою олією.

Запікати у попередньо нагрітій духовці до 190 градусів 25 хвилин.

Куряче філе в мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом Філе куряче Приготувати журавлинний соус.

Розігріти у ковшику 1 ст. л. оливкової олії. Обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю, хвилин п'ять.

Куряче філе в мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом Сир блакитний Додати журавлину, мед, вино, сік і цедру мандарини (апельсина).

Куряче філе в мигдалі, фаршироване сиром із журавлинним соусом Мигдаль Накрити кришкою і готувати на повільному вогні 20 хвилин.

Відставити і остудити.

Подавати разом із курячими грудками.

Ищете диетические рецепты? Узнай: смачна кутя рецепт.

Рецепты праздничных тортов: торт на день народження. Торт на день рождения.

Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня доставка.

Рыбный салат мимоза. Рыбный салат хе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter