Куряче філе у кремовому соусі
- Лавровий лист 2 шт.
- Зелень
- Сіль
- Вода
- Філе куряче 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сметана 200 г
Філе нарізати смужками середнього розміру уздовж волокон і укласти на сковороду. Увімкнути середній вогонь і накрити кришкою, тушкувати доки не виділиться сік, зняти кришку і тушкувати до зникнення рідини.
Очистити цибулю, нарізати півкільцями.
Соус. Змішати сметану зі спеціями, сіллю. Додати трохи води, щоб соус вийшов за густотою як тісто для млинців.
Коли рідини на сковороді майже не залишиться, додати трохи олії, викласти цибулю і смажити, доки філе і цибуля стануть золотистого відтінку.
Потім влити на сковороду підготовлений соус, додати лавровий лист, зменшити вогонь і тушкувати все під кришкою хвилин 10. За цей час філе вбере у себе рідину і соус стане трохи густіше. М'ясо стане більш соковитим, якщо після зняття з вогню дати постояти йому ще 10-15 хвилин перед подачею на стіл.
Додати дрібно нарізану зелень, відмінно підійде петрушка.
Японский майонез калорийностьПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter