Куряче філе у клярі
- Філе куряче (грудка) 5 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Вода (кип´ячена) 100 г
- Борошно 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Лимон 0.5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
Куряче філе нарізати пластинками, відбити.
Натерти сіллю, спеціями, полити лимонним соком, вичавити часник. Залишити маринуватися хвилин на 20-30.
Приготувати кляр із борошна, води, яєць. Борошно вмішувати і розбавляти водою доки не вийде консистенція густої сметани і потрібна кількість кляру. Сюди ж додати дрібно порізану цибулю. Посолити.
Вмочити куряче філе у кляр і обсмажити хвилин 20-30.
Рецепты рождественской выпечкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета.
Крем для торта из йогурта без сливокЭфирные масла, кремы
www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты с малиной - диетические блюда из говядины рецепты с фото. Мультиварка Philips.
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Салат морепродукты рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Паска рецепти з фото по укранськепаска рецепти з фото
http://recepti.biz.uaТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter