Куряче філе у горіховій паніровці
- Філе куряче 400 г
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Насіння (сезам) 3 ст.л.
- Борошно
- Яйце куряче 1 шт.
- Спеції (для курки)
- Сіль, перець
Куряче філе розрізати на смужки шириною 6-7 см.
Злегка відбити, обсипати сумішшю спецій для курки і поставити трохи промаринуватися - на годину, дві.
Збити яйце з дрібкою солі і ложкою води (молока). Обмочити шматочки філе.
В іншій мисці змішати борошно, зернятка сезаму і подрібнені горіхи.
Обваляти філе в цій суміші, гарно притиснути панірування до м'яса.
Потім ще раз в яйці, і знову в горіховій масі.
Викласти на змащене олією деко і в духовку на 20-25 хв.
Приблизно у середині часу приготування шматочки перевернути.
Салаты из жареных грибов рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Безумно вкусные рецепты блюд - капуста пелюстка рецепт. Снотворное без рецептов.
Рецепт фаршированые перцы диетический. Рецепт диетических десертов.
Выпечка, рецепты с фото. Выпечка рецепты с фото.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.
Майонез домашний рецепт с фотоПроизводство майонеза, масла
Лучший рецепт торт наполеон recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter