Куряче філе у горіховій паніровці
689
інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 500 г
- Борошно 3 ст.л.
- Горіхи (фундук) 3 ст.л.
- Часник (сухий) 2 ст.л.
- Перець чорний духмяний
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія рослинна
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Сіль
Грудку порізати, додати сіль, перець, лимонний сік.
Змішати борошно із перемеленими горіхами, сухим часником.
Занурити грудку у паніровку, потім вмочити у яйце, смажити на попередньо розігрітій сковороді.
Готові биточки укласти шарами, присипаючи тертим горіхом.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат из брокколи рецепты. Осетинские пироги на заказ.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Тыквенные оладьяоладьи тыквенные
Орехи и сухофрукты ?KO BAUM - салаты из яблок.
Крещатый Яр торт рецепт фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарный сайт итальянской кухниКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі