Куряче філе у духовці
- Філе куряче 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Карі (порошок) 0.5 ст.л.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Сіль, перець
- Картопля 5 шт.
- Перець солодкий 1.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кукурудза консервована 1 бан.
- Сир твердий (голландський) 150 г
Нарізати філе часточками. Приготувати бастурму: цибулю і часник протерти через тертку, додати карі, олію, спеції.
Покласти філе у бастурму, гарно перемішати і залишити для просочування (хоча б на 1 годину).
Картоплю нарізати шматочками і покласти у нагріту сковорідку із олією, обсмажити до золотої скоринки. Філе покласти у сковорідку, смажити під кришкою до виходу олії.
Нарізати часточками помідор (без шкірки) і болгарський перець.
Злегка обсмажити, покласти кукурудзу, просмажити хвилин 2-3, додати сіль, перець.
Сир голландський натерти, трохи викласти вниз у форму, зверху покласти смажену картоплю, потім - філе, овочі і посипати тертим сиром.
Випікати у духовці при температурі 180°C.
Фото шоколадного пудинга тут
Куплю жевательные конфеты леденцы карамель http://recepti.biz.ua
Рецепти до нового рокурецепти до нового року
ЗдесьРецепты и советы
Майонез без яицПроизводство майонеза, масла
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарный сайт ресторан. Международные кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter