Куряче філе, тушковане із виноградом "Вероніка"

ДРУГІ СТРАВИ
800 Куряче філе, тушковане із виноградом "Вероніка"
Фото - Куряче філе, тушковане із виноградом
інгредієнти:
  • Курка (грудка) 700 г
  • Виноград (зелений, киш-миш) 2 скл.
  • Бульйон (курячий) 0.5 скл.
  • Вершки (20%) 0.5 скл.
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець чорний 0.25 ч.л.

Куряче філе, тушковане з виноградом Курячі грудки нарізати смужками товщиною 1 см.

У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, додати вершкове масло.

Куряче філе, тушковане з виноградом У тарілці змішати борошно, сіль і перець.

фото Куряче філе, тушковане з виноградом Обваляти у ньому куряче філе й обсмажити у киплячій олії 3-4 хвилини, доки м'ясо не підрум'яниться.

Куряче філе, тушковане з виноградом Виноград вимити, обсушити, очистити від гілочок.

Куряче філе, тушковане з виноградом До курки додати вершки, біле вино, курячий бульйон і виноград. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати приблизно 5 хвилин, помішуючи, доки м'ясо не буде готове, а виноград не стане трохи м'яким. 

 

ТутПродажа и покупка. Рыбная Икра

Аппетитная хрустящая пицца по рецепту Юлии Высоцкой здесь

Картофельное пюре в хлопьях ENGEL - блюда из картофельного пюре в духовке.

Пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Рушники оптом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter