Куряче філе, тушковане із виноградом "Вероніка"
856
інгредієнти:
- Курка (грудка) 700 г
- Виноград (зелений, киш-миш) 2 скл.
- Бульйон (курячий) 0.5 скл.
- Вершки (20%) 0.5 скл.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
Курячі грудки нарізати смужками товщиною 1 см.
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, додати вершкове масло.
У тарілці змішати борошно, сіль і перець.
Обваляти у ньому куряче філе й обсмажити у киплячій олії 3-4 хвилини, доки м'ясо не підрум'яниться.
Виноград вимити, обсушити, очистити від гілочок.
До курки додати вершки, біле вино, курячий бульйон і виноград. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати приблизно 5 хвилин, помішуючи, доки м'ясо не буде готове, а виноград не стане трохи м'яким.
ТутПродажа и покупка. Рыбная Икра
Аппетитная хрустящая пицца по рецепту Юлии Высоцкой здесь
Картофельное пюре в хлопьях ENGEL - блюда из картофельного пюре в духовке.
Пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Рушники оптом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі