Куряче філе «Тропічний рай»
- Філе куряче 300 г
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Кунжут
- Карі 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вершки 0.5 л
- Крохмаль 0.25 ст.л.
- Сіль
- Цукор 1 л
- Кокос (без м´якоті) 3 шт.
Натерти на крупній тертці цедру з апельсина і лимона. Вичавити сік половини лимона і сік апельсина. Змішати, додати 3 ч. л. кунжутного насіння, гостре карі, дрібно нарізані стебла зеленої цибулі, сіль.
Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Залити цією сумішшю шматки курки. Маринувати 1,5 години.
Розігріти олію на сковороді і обсмажити шматки філе 5 хвилин. Додати маринад, 3 тоненьких шматочка лимона, нарізаних на чотири частини, і цукор, перемішати. Смажити майже до готовності.
У вершки додати 2 ч. л. кунжуту, 1 ст. л. цедри апельсина і 1 ч. л. цедри лимона, трохи солі, крохмаль. Збити. Поставити не повільний вогонь, постійно помішуючи віночком. Коли маса починає густіти, відразу ж зняти з вогню.
У ядра кокоса покласти підсмажене філе, залити соусом і поставити у розігріту духовку доки соус загусне.
У кінці додати трохи паприки і зеленої цибулі для кольору.
Подавати у кокосі.
Шоколадный пудинг рецепт поваренокСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
рецепты мясных салатов с ветчиной
Буржуйский салат с Курицей - рецепт салата курица в перьях. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter