Куряче філе "Смак любові"
- Філе куряче 500 г
- Зелень (рубана) 1 скл.
- Лимон 1 шт.
- Вино червоне напівсухе 150 мл
- Олія оливкова
Куряче філе посолити, поперчити, злегка відбити. Перш ніж відбити філе, накрити харчовою плівкою.
Потім філе розрізати із боків, але не до кінця (виходить дубовий листочок).
Філе обсмажити в оливковій олії із двох сторін і акуратно викласти у глибоку сковороду.
Потім філе злегка посолити, поперчити, засипати рубаною зеленню, полити лимонним соком, вином і протушкувати.
Готове м'ясо розкласти по тарілках і прикрасити. Можна подавати зі смаженою картоплею.
Мясные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
САЛАТ ИЗ АНАНАСОВ И Курицы recepti.biz.ua
Французский салат рецепт. Французский салат красоты рецепт.
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Выбирайте меню на Пасху: рецепт пасхи. Рушники оптом.
recepti.biz.ua кулинарный сайт консервируем овощи на зиму
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter