Куряче філе по-пекінськи

ДРУГІ СТРАВИ
1069 Куряче філе по-пекінськи
Фото - Куряче філе по-пекінськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Перець болгарський 600 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.

Куряче філе промити, обсушити паперовими серветками і нарізати тонкими смужками. 

Болгарський перець почистити, вимити і нарізати шматочками. 

Цибулю почистити, нарізати тонкими кільцями. 

Рослинну олію розігріти на сковороді і обсмажити куряче м'ясо до золотистої скоринки. Посолити, поперчити. Викласти на тарілку. 

На олії обсмажити цибулю і болгарський перець. Потім додати м'ясо, бульйон, кетчуп і оцет. Довести до кипіння і трохи протушкувати на повільному вогні. 

Подавати із рисом.

 

Кулинарные сайты с рецептами и фото списокКулинарный словарь

Готовим со вкусом - салат невеста рецепт.

http://recepti.biz.ua кулинарный сайт пряные травы

Мебельная фабрика Стильные Кухни: немецкая кухня рецепты с фото.

Маковый торт рецептура. Маковый торт с орехами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter