Куряче філе по-пекінськи
- Філе куряче 500 г
- Перець болгарський 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Куряче філе промити, обсушити паперовими серветками і нарізати тонкими смужками.
Болгарський перець почистити, вимити і нарізати шматочками.
Цибулю почистити, нарізати тонкими кільцями.
Рослинну олію розігріти на сковороді і обсмажити куряче м'ясо до золотистої скоринки. Посолити, поперчити. Викласти на тарілку.
На олії обсмажити цибулю і болгарський перець. Потім додати м'ясо, бульйон, кетчуп і оцет. Довести до кипіння і трохи протушкувати на повільному вогні.
Подавати із рисом.
Кулинарные сайты с рецептами и фото списокКулинарный словарь
Готовим со вкусом - салат невеста рецепт.
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт пряные травы
Мебельная фабрика Стильные Кухни: немецкая кухня рецепты с фото.
Маковый торт рецептура. Маковый торт с орехами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter