Куряче філе по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
881 Куряче філе по-італійськи
Фото - Куряче філе по-італійськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 кг
  • Часник 4 зуб.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Сир твердий 150 г
  • Зелень петрушки 1 пуч.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Спеції ("Італійські") 0.5 ч.л.
  • Перець чорний мелений

Куряче філе по-італійськи інгредієнти Куряче філе нарізати шматочками приблизно 5х5 см.

Куряче філе по-італійськи Скласти в окрему миску.

фото Куряче філе по-італійськи Вершкове масло розтопити в окремій ємності, злегка остудити і вичавити у нього часник, перемішати.

Куряче філе по-італійськи Філе куряче Петрушку дрібно нарізати.

Куряче філе по-італійськи Часник В окрему тарілочку висипати панірувальні сухарі.

Куряче філе по-італійськи Масло вершкове Додати до них петрушку, натерти сир, насипати сіль, спеції, перець чорний мелений.

Куряче філе по-італійськи Сухарі панірувальні Добре перемішати.

Куряче філе по-італійськи Сир твердий Кожен шматочок філе вмочити спочатку у суміші олії із часником.

Куряче філе по-італійськи Зелень петрушки Потім у суміші із сухарями.

Куряче філе по-італійськи Сіль Деко застелити фольгою і викласти на нього всі шматочки так, щоб між ними залишалося трохи місця, збризнути зверху залишеним вершковим маслом із часником і поставити запікатися у розігріту духовку (200°С) на 15-20 хвилин.

Куряче філе по-італійськи Спеції

Куряче філе по-італійськи Перець чорний мелений Готове філе подавати гарячим.

 

Купить консервы: консервация овощей. Купить овощные консервы.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт сирника з маком.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт вкусной домашней колбасы.

Праздничные новогодние блюда с фотоПраздничное агентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter