Куряче філе по-італійськи
- Філе куряче 1 кг
- Часник 4 зуб.
- Масло вершкове 100 г
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Сир твердий 150 г
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Сіль 1 ч.л.
- Спеції ("Італійські") 0.5 ч.л.
- Перець чорний мелений
Куряче філе нарізати шматочками приблизно 5х5 см.
Скласти в окрему миску.
Вершкове масло розтопити в окремій ємності, злегка остудити і вичавити у нього часник, перемішати.
Петрушку дрібно нарізати.
В окрему тарілочку висипати панірувальні сухарі.
Додати до них петрушку, натерти сир, насипати сіль, спеції, перець чорний мелений.
Добре перемішати.
Кожен шматочок філе вмочити спочатку у суміші олії із часником.
Потім у суміші із сухарями.
Деко застелити фольгою і викласти на нього всі шматочки так, щоб між ними залишалося трохи місця, збризнути зверху залишеним вершковим маслом із часником і поставити запікатися у розігріту духовку (200°С) на 15-20 хвилин.
Готове філе подавати гарячим.
Купить консервы: консервация овощей. Купить овощные консервы.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт сирника з маком.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт вкусной домашней колбасы.
Праздничные новогодние блюда с фотоПраздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter