Куряче філе "По-грецьки"
- Філе куряче 4 шт.
- Вино біле сухе 1.5 скл.
- Лимон 1 шт.
- Орегано (сушений) 0.5 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль (морська) 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор черрі 400 г
- Часник 3 зуб.
- Маслини (без кісточок) 0.5 бан.
- Фета 100 г
- Базилік (свіжий, листя)
Грудки вимити, обсушити і покласти у ємність, де маринувати.
Змішати лимонний сік, орегано, сіль, перець, вино. Залити цим маринадом грудки. Залишити на 2-3 години на холоді, краще ніч.
Розігріти на сковороді вершкове масло (на вогні вище середнього). Вийняти філе із маринаду (маринад залишити для соусу) і обсмажити хвилин по 5 із кожного боку. Дістати на тарілку.
На залишеній після смаження філе олії (зменшити вогонь до середнього) обсмажити цибулю і томати до розм'якшення. Додати часник, все перемішати. Через хвилину овочі зі сковороди прибрати, а у сковороду вилити курячий маринад. Кип'ятити 2-3 хвилини, потім зменшити вогонь і варити до випаровування половини рідини із соусу. Після цього покласти в упарений соус філе, маслини, базилік та орегано, протушковані овочі і тушкувати 6-8 хвилин.
Розкласти грудки на тарілки, полити соусом, покласти пластинки фети і зелень.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Кулинарный словарь
ЗдесьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Польская кухня супы рецептыПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter