Куряче філе "По-грецьки"

ДРУГІ СТРАВИ
601 Куряче філе "По-грецьки"
Фото - Куряче філе
інгредієнти:
  • Філе куряче 4 шт.
  • Вино біле сухе 1.5 скл.
  • Лимон 1 шт.
  • Орегано (сушений) 0.5 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сіль (морська) 0.5 ч.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор черрі 400 г
  • Часник 3 зуб.
  • Маслини (без кісточок) 0.5 бан.
  • Фета 100 г
  • Базилік (свіжий, листя)

Грудки вимити, обсушити і покласти у ємність, де маринувати.

Змішати лимонний сік, орегано, сіль, перець, вино. Залити цим маринадом грудки. Залишити на 2-3 години на холоді, краще ніч.

Розігріти на сковороді вершкове масло (на вогні вище середнього). Вийняти філе із маринаду (маринад залишити для соусу) і обсмажити хвилин по 5 із кожного боку. Дістати на тарілку.
На залишеній після смаження філе олії (зменшити вогонь до середнього) обсмажити цибулю і томати до розм'якшення. Додати часник, все перемішати. Через хвилину овочі зі сковороди прибрати, а у сковороду вилити курячий маринад. Кип'ятити 2-3 хвилини, потім зменшити вогонь і варити до випаровування половини рідини із соусу. Після цього покласти в упарений соус філе, маслини, базилік та орегано, протушковані овочі і тушкувати 6-8 хвилин.
Розкласти грудки на тарілки, полити соусом, покласти пластинки фети і зелень.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Кулинарный словарь

ЗдесьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Польская кухня супы рецептыПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка

recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter