Куряче філе "Пиріжок"
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Гриби 300 г
- Сир твердий 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 8 ст.л.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець, приправи)
Куряче філе відбити з обох сторін, натерти сіллю і перцем (можна приправами), викласти на рясно змащений олією лист.
Гриби нарізати брусками середнього розміру, цибулю - півкільцями. Змішати овочі та обсмажити до готовності, обов'язково посолити.
Часник розчавити або натерти на тертці і змішати з майонезом. Сир теж натерти на дрібній тертці.
На підготовлене філе викласти овочі, рясно змастити їх майонезом із часником і посипати зверху досить щільним шаром сиру. Відправити у розігріту духовку на 30-40 хвилин.
Запікати до темної сирної скоринки.
Банош рецептТрадиционные и оригинальные рецепты блинов и блинчиков с пошаговыми фото
Рецепты салатов на любой вкус - салати до нового року. Как приготовить летний салат.
Фотобанк Фотодженика: кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter