Куряче філе під ягідним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
698 Куряче філе під ягідним соусом
Фото - Куряче філе під ягідним соусом
інгредієнти:
  • Філе куряче 700 г
  • Малина 100 г
  • Смородина червона 100 г
  • Смородина чорна 100 г
  • Цукор коричневий 0.5 скл.
  • Карі 1 ст.л.
  • Сіль
  • Крохмаль 1 ч.л.
  • Олія рослинна

Куряче філе нарізати невеликими шматочками, обваляти у карі і посолити.

Куряче філе обсмажити на олії до утворення золотистої скоринки.

Соус: ягоди промити і дати обсохнути, відкласти ягоди для прикраси.

Із ягід вичавити сік, помістити сік у невелику каструльку і поставити на вогонь. Додати цукор. Довести до кипіння.

Крохмаль розвести у 1 ст. л. води.

Влити крохмаль у соус, постійно помішуючи. Можна додати у соус ягоди малини та смородини. Готувати 1-2 хвилини.

На тарілку вилити соус, утворюючи невелике озеро. Викласти куряче філе і прикрасити ягодами.

 

Шоколадный пудинг рецепт без крахмалаСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Консервация овощей видеоконсервация овощей

Рецепты-салаты и Холодные закуски recepti.biz.ua

ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Вкусные рецепты салатов с фото: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.

Лучший рецепт рыбы от Юлии ВысоцкойРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты

http://recepti.biz.ua рецепты торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter