Куряче філе під ягідним соусом
- Філе куряче 700 г
- Малина 100 г
- Смородина червона 100 г
- Смородина чорна 100 г
- Цукор коричневий 0.5 скл.
- Карі 1 ст.л.
- Сіль
- Крохмаль 1 ч.л.
- Олія рослинна
Куряче філе нарізати невеликими шматочками, обваляти у карі і посолити.
Куряче філе обсмажити на олії до утворення золотистої скоринки.
Соус: ягоди промити і дати обсохнути, відкласти ягоди для прикраси.
Із ягід вичавити сік, помістити сік у невелику каструльку і поставити на вогонь. Додати цукор. Довести до кипіння.
Крохмаль розвести у 1 ст. л. води.
Влити крохмаль у соус, постійно помішуючи. Можна додати у соус ягоди малини та смородини. Готувати 1-2 хвилини.
На тарілку вилити соус, утворюючи невелике озеро. Викласти куряче філе і прикрасити ягодами.
Шоколадный пудинг рецепт без крахмалаСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Консервация овощей видеоконсервация овощей
Рецепты-салаты и Холодные закуски recepti.biz.ua
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты салатов с фото: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.
Лучший рецепт рыбы от Юлии ВысоцкойРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua рецепты торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter