Куряче філе під скоринкою
638
інгредієнти:
- Філе куряче
- Борошно
- Вода
- Яйце
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Філе курки розділити на порційні шматки, трохи відбити. Посолити, поперчити. Із води, борошна, яєць, солі приготувати кляр. Тісто повинно вийти консистенції сметани.
Вмочити у кляр кожен шматочок, а потім обваляти у сухарях. Сухарі краще брати домашні, приготовлені із черствого білого хліба.
Обсмажити на сковороді на олії.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Вкусные салаты и очень нежные: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі