Куряче філе під кремовою шапочкою
- Грудка куряча 1 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Соус (карі, барбекю, соєвий) 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Крупа манна (борошно)
- Сіль
- Масло топлене
- Сир (жирний) 150 г
- Сметана
- Часник 1 зуб.
- Зелень
- Горіхи
- Сир твердий
- Перець чорний (мелений)
- Корнішон
Курячі грудки нарізати уздовж скибками 1,5-2 см. Злегка відбити із двох сторін. Зробити 2-3 надрізи. Змішати мед, соуси, гірчицю в однорідну масу. Обмазати з усіх боків куряче м'ясо, втираючи у надрізи. Залишити маринуватися хоча б на годинку. Насипати в тарілку борошно. Розігріти топлене масло. Шматки курки злегка посипати сіллю, обваляти в борошні або в манці і обсмажити з двох сторін. Викласти у форму.
Збити в однорідну повітряну масу сир, сметану, дуже дрібно нарізаний часник, корнішони та зелень. Додати горіхи і тертий сир. Приправити вегетою або сіллю, перцем. Сирну масу рівномірно розподілити по курячим скибкам і поставити в розігріту духовку. Запікати 35-40 хвилин до зарум'янювання.
Очень вкусные салатики! Простые: салат з маринованих опеньок.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепти холодних закусок з фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Кексы в магазине Rozetka: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Рецепты морепродукты салатыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - рецепты праздничных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter