Куряче філе під горіхово-грибним соусом
- Філе куряче 2 шт.
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
Солону воду довести до кипіння. Покласти куряче філе, як тільки закипить, зменшити вогонь і варити хвилин 15, в залежності від товщини філе.
Філе відразу вийняти і запакувати у фольгу, щоб не охололо. Зварене таким способом філе не буває сухим.
Обсмажити нарізані гриби і цибулю.
Додати горіхи і воду з-під курки. Пропустити через блендер.
Води наливати потроху, доводячи до потрібної консистенції.
Поставити на вогонь, довести до кипіння і зняти. Якщо потрібно, додати сіль і спеції (хмелі-сунелі).
Турецкие сладости купить - конфеты карамель. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Тутначинки на пиццу
Торты без выпечки из печенья рецепты фотоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Власть вкуса - фото рецепты. салаты. кулинария. выпечка. торты. Кулинарные рецепты салаты фото.
Рецепты салатов морепродукты www.recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Мультиварка Philips: как испечь пирог с тыквой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter