Куряче філе паніроване в мигдалі та крекерах
- Філе куряче 2 шт.
- Кефір (йогурт) 0.5 л
- Мигдаль (пелюстки) 40 г
- Крекер (ніжний) 100 г
- Спеції (сіль, перець)
Для панірування взяти крекер і мигдальні пелюстки.
Подрібнити качалкою, додати 0,5 ч. л. солі і трохи перцю. Перемішати.
Куряче філе нарізати вздовж тонкими смужками.
Викласти філе в ємність з кефіром.
Залишити маринуватися на 1 годину.
Шматочки філе обтрусити легенько від кефіру та панірувати в суміші крекерів з мигдалевими пелюстками.
Запаніровані шматочки філе викласти на деко з пергаментним папером. Змащувати олією не потрібно.
Поставити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 20 хвилин.
Викласти готове м'ясо на тарілку. Зняти з пергаменту гарячим, шматочки відходять від паперу легко.
Обеденные Столы и Стулья: салати до святкового столу. Столы и стулья для кухни,гостиной.
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры. Икра вяленая.
Салати з мясом рецептМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Печенье барни цена упаковкаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter