Куряче філе, "мариноване" у вершках
689
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Вершки (10-15%) 200 мл
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Філе нарізати невеликими шматочками. Посолити, поперчити.
Залити філе вершками.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Потім філе обваляти в панірувальних сухарях.
Смажити на олії з двох боків до готовності.
Семена грибов вешенки купить - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт салата ветчина авокадо. Салат креветки авокадо рецепт.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: пляцки рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Мимоза салат с рисомУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі