Куряче філе із в'яленими помідорами, беконом та моцарелою
	
					972				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Бекон (копчений) 150 г
- Моцарела 200 г
- Пармезан 50 г
- Томат в´ялений 10 шт.
- Горіхи кедрові 25 г
- Сік лимонний 3 ст.л.
- М´ята (свіжа)
- Сіль
 Куряче філе відбити, посолити і викласти у форму для запікання.
 Куряче філе відбити, посолити і викласти у форму для запікання.
 Приготувати томатне песто. У блендері подрібнити пармезан, додати в'ялені помідори, кедрові горішки і лимонний сік. Потім, збиваючи, додавати потроху оливкову олію (у якій були помідори) до утворення однорідної пасти.
 Приготувати томатне песто. У блендері подрібнити пармезан, додати в'ялені помідори, кедрові горішки і лимонний сік. Потім, збиваючи, додавати потроху оливкову олію (у якій були помідори) до утворення однорідної пасти.
 Змастити шар курячого філе томатним песто, зверху в один шар укласти бекон, посипати листям м'яти і накрити шаром моцарели.
 Змастити шар курячого філе томатним песто, зверху в один шар укласти бекон, посипати листям м'яти і накрити шаром моцарели.
 Запікати у духовці при 200°С близько 25-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
 Запікати у духовці при 200°С близько 25-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
При подачі можна прикрасити листочками м'яти.
Кулинарные рецепты от Tramontina: американские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
ТутНемецкий производитель. Информация о немецких догах
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
