Куряче філе із в'яленими помідорами, беконом та моцарелою

ДРУГІ СТРАВИ
753 Куряче філе із в'яленими помідорами, беконом та моцарелою
Фото - Куряче філе із в'яленими помідорами, беконом та моцарелою
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Бекон (копчений) 150 г
  • Моцарела 200 г
  • Пармезан 50 г
  • Томат в´ялений 10 шт.
  • Горіхи кедрові 25 г
  • Сік лимонний 3 ст.л.
  • М´ята (свіжа)
  • Сіль

Куряче філе з в'яленими помідорами, беконом та моцарелою інгредієнти Куряче філе відбити, посолити і викласти у форму для запікання.

Куряче філе з в'яленими помідорами, беконом та моцарелою Приготувати томатне песто. У блендері подрібнити пармезан, додати в'ялені помідори, кедрові горішки і лимонний сік. Потім, збиваючи, додавати потроху оливкову олію (у якій були помідори) до утворення однорідної пасти.

фото Куряче філе з в'яленими помідорами, беконом та моцарелою Змастити шар курячого філе томатним песто, зверху в один шар укласти бекон, посипати листям м'яти і накрити шаром моцарели.

Куряче філе з в'яленими помідорами, беконом та моцарелою Філе куряче Запікати у духовці при 200°С близько 25-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

При подачі можна прикрасити листочками м'яти. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: американские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

ТутНемецкий производитель. Информация о немецких догах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter