Куряче філе із тушкованими овочами у соєвому соусі
- Грудка куряча (філе) 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кунжут 0.5 ч.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Мед 0.5 ч.л.
Помити перець, видалити насіння і нарізати смужками.
Моркву нарізати великими брусочками.
Цибулину нарізати півкільцями.
Куряче філе помити холодною водою, обсушити паперовим рушником. Нарізати смужками упоперек волокон.
Обсмажити курку з усіх сторін. Викласти у миску.
В олії, що залишилася (можна додати ще) обсмажити овочі хвилин 5. Викласти до них курку, тушкувати на повільному вогні під кришкою.
Змішати мед із соєвим соусом та кунжутом.
Для гарніру найкраще підходить рис. Викласти гарнір, курку із овочами і полити соусом.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты выпечки на рождество.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты греческой кухни с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Салаты с заправкой из французской горчицыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат французский рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Рецепты и советы
Рецепты с филе Курицы с фото пошаговоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter