Куряче філе із цвітною капустою і карі
- Філе куряче 400 г
- Сіль
- Перець
- Карі
- Олія арахісова 1 ст.л.
- Сік лимонний
- Помідор 5 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Часник
- Капуста цвітна 200 г
Куряче філе обмити, обсушити, нарізати брусками і замаринувати, змішавши інгредієнти для маринаду (сіль, перець, 0,5 ч.л. карі, олія, сік лимонний). Залишити на 1 годину.
Розігріти у глибокій сковороді арахісову олію і обсмажити курочку з усіх боків.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття, відварити до напівготовності (3-4 хвилини) у киплячій підсоленій воді і злити воду.
До курки додати рубаний часник, перемішати. Натерти на дрібній тертці помідори і додати до курки. Трохи протушкувати.
Додати цвітну капусту, перемішати. Тушкувати, помішуючи, щоб рідина злегка уварилася. За 5 хвилин до готовності приправити сіллю і додати карі, досить багато, щоб курка придбала жовтуватий відтінок. Все перемішати, довести до кипіння і зняти з вогню.
Подавати із відвареним розсипчастим рисом або картоплею
Крем для торта из йогурта с желатиномЭфирные масла, кремы
ТутКулинарные рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Готовим со вкусом - праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.
Салаты вкусные рецептыПраздничные подборки рецептов
Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter