Куряче філе із соусом з авокадо
609
інгредієнти:
- Куряче філе 400 г
- Печериці 200 г
- Сухе біле вино 0.5 скл.
- Авокадо 1 шт.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сметана (жирна) 2 ст.л.
Куряче філе нарізати смужками і обсмажити на олії до золотистого кольору, додати нарізані печериці і тушкувати 3 хвилини. Потім помішуючи влити вино, посолити, поперчити і прокип’ятити 3 хвилини. Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку. Ложкою вийняти м'якоть і розім'яти її в пюре. Отриману масу змішати з лимонним соком і сметаною. Додати до м'яса і перемішати, довести до кипіння.
Семена почтой, в том числе редкие: кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Приготовление вкусных блюд - приготовление блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі