Куряче філе із соусом із хрону
- Філе куряче 4 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Хрін із буряком 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
Для приготування соусу очищене яблуко натерти на тертці, підлити 2 ст. ложки води і тушкувати на маленькому вогні близько 10 хвилин до м'якості.
Тушковане яблуко протерти через сито.
В остигле яблучне пюре додати хрін і сметану. Перемішати.
Приправити соус сіллю і лимонним соком.
Курячі грудки змастити 1 ст. ложкою олії, посолити, поперчити і обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки на сковороді.
Обсмажене м'ясо покласти у термостійку форму, знову змастити 1 ст. ложкою олії і 2 ст. л. соєвого соусу. Запікати у духовці при температурі 200°С протягом 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділиться.
Готове м'ясо нарізати скибочками і подавати із соусом.
http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Рецепты пирогов и пирожков с фото: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Салат белочка рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Набор для суши роллов Мидори: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Рецепты с творогом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Майонез гуляй поле акцииПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter