Куряче філе із соусом чилі
561
інгредієнти:
- Філе куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Соус чилі 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Обсмажити м'ясо, нарізане смужками, додати цибулю кубиками і все обсмажити. Коли м'ясо буде готове, додати часник, коли піде запах, додати соус і добре перемішати. Накрити кришкою і смажити ще хвилин 10 на маленькому вогні. Зняти кришку, посолити, поперчити. Збільшити вогонь, тримати ще 5 хв без кришки.
Страви до святого вечорастрави до святого вечора
Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд
Рецепты Для Мультиварки - салати рецепти з грибами.
Яблочный штрудель высоцкаяяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі