Куряче філе із пекінською капустою
- Філе куряче 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Капуста пекінська 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Огірок свіжий 1 шт.
Куряче філе посолити, поперчити і змастити олією (1 столова ложка), залишити на 10 хвилин промаринуватися.
Пекінську капусту нарізати і змішати із сумішшю збитих яєць, солі і перцю (можна додати дрібно нарізану зелену цибулю).
На розігріту олію (або вершкове масло) викласти філе цілком, зробивши надрізи зверху.
Зверху викласти капусту.
Накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
Готове філе викласти на тарілку цілком.
Прикрасити огірочком і подати.
Можна перед подачею нарізати на порційні шматочки.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат кучками с сухариками с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления: печень с яблоками рецепт. Купить яблоки, цены.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaхлеб по домашнему
Рождественские блюда рецептыКулинарные рецепты
Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter