Куряче філе із ожиною
- Філе куряче 350 г
- Ожина (свіжоморожена) 250 г
- Сметана 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове
- Цукор
- Сіль
- Імбир (порошковий)
Ожину перетерти у блендері.
Додати всю сметану у пюре і як слід перемішати. Відставити масу убік на деякий час.
На розігрітому вершковому маслі обсмажити цибулю до отримання золотистої скоринки. Зняти з вогню і дати охолонути.
Змішати цибулю зі сметанно-ягідною масою, додати столову ложку цукру і пару пучок солі. Все як слід перетерти у блендері.
У розігріте вершкове масло, що залишилося після цибулі, викласти нарізане невеликими кубиками (приблизно 2х2 см) куряче філе. Обсмажити кілька хвилин до отримання гарної золотистої скоринки.
При смаженні можна додати трохи меленого імбиру.
Залити кубики курячого філе соусом, все добре перемішати і тушкувати при щільно закритій кришці до готовності, зрідка помішуючи.
Якщо соус здасться злегка рідкуватим, можна додати борошно із невеликою кількістю води і все ще раз прогріти.
Подавати із рисом, свіжими ягодами ожини і нарізаною тонкими часточками сушеною папайєю.
Рецепты салатов на любой вкус: салат белоцерковский рецепт.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Микроволновка рецепты приготовленияКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты приготовления блюд - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter