Куряче філе із начинкою
- Філе куряче 4 шт.
- Свинина (копчена грудка)
- Сир твердий
- Сіль, перець
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне
- Олія соняшникова
Філе куряче помити і просушити.
По найтовстішому краю філе зробити надріз так, щоб філе розгорнулося, як книжка, на 2 половинки.
Загорнути у поліетиленовий пакет і акуратно відбити.
Посолити, поперчити з обох сторін.
На край відбивної викласти шматочок копченої грудки, пластинку печериці.
Далі покласти шматочок сиру і увесь край відбивної змастити збитим яйцем, щоб при смаженні краї скріпилися.
Згорнути відбивну навпіл.
Отриману фаршировану відбивну із двох сторін обваляти у борошні, а потім у яйці.
Обсмажити із двох боків на добре розігрітій сковорідці у соняшниковій олії.
Підрум'янені відбивні перекласти у посудину для запікання і поставити у попередньо розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Готову страву викласти на тарілку із гарніром.
Прикрасити.
Мультиварка Philips: вкусные торты на день рождения рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовика.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинария пирог с капустой. Рецепты пирогов и пирожков.
Торт грильяжный по гостуТорты и пирожные на заказ
recepti.biz Мы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter