Куряче філе із морквою
793
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Морква 2 шт.
- Сметана 200 г
Куряче філе нарізати кубиками по 1,5 см, посолити, поперчити, обсмажити на олії на сковороді на середньому вогні до рум'яної скориночки із двох сторін. Додати натерту на великій тертці моркву, обсмажити 3-5 хв разом із курячим філе. Додати сметану, тушкувати все 3 хв. Можна додати спеції. Подавати із картопляним пюре.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты. Салаты и закуски.
Самые вкусные рецепты поста. Плов сухофрукты пост рецепт.
Кулинарные блюда для худеющих - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі